Fit worden?

Wil je graag fitter worden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je de kennis wel, maar heb je dat duwtje in de rug nodig? Voor iedereen andere #GOALS en dus ook een andere aanpak.

Voedingsschema’s waarin je van dag tot dag door iemand anders verteld wordt wat je moet eten zijn niet voor iedereen weggelegd. Ik vind het belangrijk dat je zelf leert en ervaart wat goed voor jou is. Wanneer leef je die befaamde fitte levensstijl en hoe maak je het leuk? Zo heb je er ook wat aan op de lange termijn. Je hoeft niet iedere dag volgens strenge regels te leven om jouw doel te bereiken. Dat hou je geen leven lang vol.

Zelfstandig aan de slag in de sportschool of thuis?
Trainingsschema voor 6 weken: €40,-

# Intake (persoonlijk of via Skype)
# 3 tot 5 workouts per week, afgestemd op jouw doel
# Oefeningen overzicht per dag
# Tips en begeleiding via Whatsapp
# Optioneel voor €20,-: basis voedingsadvies (geen voedingsschema, maar tips op basis van jouw bijgehouden voedingsdagboek)

Leren hoe jij gezond kunt eten?
Voedingsadvies: €100,-

Een uitgebreid advies gebaseerd op jouw voedingspatroon. Wat zijn je doelen en wat kun jij aanpassen om deze doelen te bereiken? Geen voedingsschema van uur tot uur, niet je rijst afwegen, maar je complete levensstijl veranderen voor resultaten op de lange termijn.

Bestaande uit drie contactmomenten: bij de start, na één week een tussenmoment en op het einde van de maand een evaluatiemoment met extra tips.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Afhankelijk van je situatie bekijken we dan samen welke aanpak het beste is voor jou.